Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontmoet ons team

Met ons team helpen we mensen met al hun vragen over hun koophuis tijdens een scheiding. Wij staan klaar voor al je vragen zoals:

Jeroen Gorissen

Met ons team helpen we mensen met al hun vragen over hun koophuis tijdens een scheiding. Wij staan voor je klaar.

Het team van scheiden en wonen

Jeroen Gorissen

De rust en opluchting die mijn klanten ervaren op het moment dat ze weten of ze hun koophuis kunnen overnemen is onbetaalbaar.

Ik ben een echte vakidioot. Het zegt jou waarschijnlijk niet veel, maar ik heb ruim 25 jaar ervaring en ik ben naast mijn werk altijd blijven studeren met allerlei titels als gevolg (MFP, RB, RFEA). Uiteindelijk is dit totaal niet waar het om draait.  

Astrid Groeneweegen

Mijn naam is Astrid Groeneweegen, een ervaren binnendienst medewerkster Hypotheken.

Vanaf het moment na het adviesgesprek met Jeroen of Corine tot de afspraak bij de notaris begeleid ik je door het hele proces van de hypotheekaanvraag voor het behoud van jouw woning na
echtscheiding of de aankoop van een nieuwe woning.

Ruim 20 jaar ben ik nu werkzaam in de financiële dienstverlening. Makelaardij, consumptieve financieringen, schadeverzekeringen, maar met name in de hypotheekbranche heb ik heel wat jaren ervaring opgedaan bij o.a. de Rabobank, Erasmus, Hypotheken, ABN AMRO, Achmea Hypotheekbank en Quion. Ik ben (bijna) 50 jaar, heb 2 kinderen, 2 bonuskinderen en ben gelukkig getrouwd met mijn partner. In mijn vrije tijd lees en fiets ik veel en ga ik er graag op uit richting de zee of het bos.

Door mijn ervaring in de hypotheekbranche en omdat ik zelf een aantal jaar geleden ook ben gescheiden, weet ik precies wat er allemaal komt kijken bij het hele echtscheidingsproces. Hoe fijn is het als ik je hiermee kan ontzorgen en je door het hele proces begeleid zodat je in je woning kan blijven wonen. Dit doe ik uiteraard niet alleen, maar samen met ons fantastische team!

Marion de bruin

Mijn naam is Marion de Bruin, ik ben het jongste teamlid van Fin.Meesters Breda/ Team Scheiden en Wonen, dat wil zeggen qua dienstjaren.

Met mijn 58 lentes maak ik sinds 1-8-2022 deel uit van dit geweldige team! Als moeder van een prachtige zoon en dochter heb ik zelf ook de ervaring van een echtscheiding doorstaan, inmiddels al weer 7 jaar geleden. Door deze ervaring kan ik me optimaal inleven in wat jij doormaakt.

Je koopt er niets voor maar het is zo fijn om begrepen te worden. Alle fases waar jij doorheen gaat zijn mij bekend. Ik krijg er energie van om voor jou het verschil te maken en je te begeleiden in dit lastige en langdurige traject.


Door mijn jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening (sinds 1986) heb ik alles wel zo’n beetje voorbij zien komen en daardoor door de wol geverfd. Met mijn privé en zakelijke deskundigheid maak ik me sterk voor jou en jouw belang om de woning
te kunnen behouden. Kijk altijd naar hoe het of wat er wel kan.


Als ik na een werkdag of werkweek mijn laptop dichtklap en ontspanning zoek, ga ik salsadansen of tennissen, leuke dingen doen met kids, familie of vriend(inn)en, gezelschapsspelletjes doen of borrelen. Ik wordt heel blij van mijn kids en kleinkind en reis graag! Dan laad ik mijn batterij weer op om de volgende dag of week er weer vol tegenaan te kunnen gaan.


Ik kijk ernaar uit om voor je aan de slag te gaan!

Corine Moerland

Ik ben Corine en ik luister graag naar jouw verhaal. Laten we samen kijken of jij in je huis kan blijven wonen na jouw scheiding. Uit ervaring weet ik dat het rust geeft wanneer je weet dat je in je huis kunt blijven of een nieuw huis kan kopen. Kiezen voor een echtscheiding is niet makkelijk, dat weet ik als geen ander.


Inmiddels ben ik 5 jaar verder en kan ik zeggen dat ik mijn plek gevonden heb, zowel zakelijk als privé. Door mijn persoonlijke ervaring, gecombineerd met 20 jaar werkervaring bij diverse banken en mijn opleiding tot erkend scheidingsspecialist, snap ik precies wat jij mee maakt en wat jij nodig hebt.

Ik sta voor je klaar als hypotheek adviseur en kijk ernaar uit om jou duidelijkheid te kunnen geven over het behouden van je huis of het kopen van een nieuw huis tijdens en na de scheiding.


Neem daarom gerust contact met me op voor al je vragen over je huis en hypotheek rondom jescheiding.

Lees hier de verhalen van anderen die ik heb mogen helpen bij het houden van hun koophuis of het omzetten van de hypotheek.

Waar het echt om draait

Een scheiding is ingrijpend en er komt veel op je af. Ik begrijp dat als geen ander.

Ik maak het te vaak mee dat klanten vanuit een andere adviseur horen dat er niets kan totdat de scheiding is geregeld. Dat is zonde en niet nodig. Bovendien zorgt het voor onrust tijdens de scheiding.

Een hypotheek regelen in scheidingssituaties vraagt om meer expertise en ervaring dan gemiddeld. Je moet vooraf een goede inschatting kunnen maken en het volledige scheidingsproces kunnen overzien om het juiste hypotheekadvies te geven. Dat vraagt om kennis, analytisch vermogen en de juiste puzzel kunnen maken.

Zo komen al die opleidingen, titels en een bak vol werkervaring toch goed van pas.

Laat mij je helpen om duidelijkheid en rust te krijgen.

Gratis kennismakinggesprek

Wil jij weten of je je huis kan houden na de scheiding? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.